www.foodfestivaldelft.nl
Valuta:
wollen trenchcoat dames,wollen mantel dames,dames jassen ,vesten bedrukken ,lange blouse ,tone island trui
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Wij nemen de privacy van de informatie over gebruikers en klanten van de Site voor klanten ("u") zeer serieus. Lees het volgende beleid om te begrijpen hoe we uw persoonlijke informatie zullen behandelen wanneer u de Site gebruikt.

Persoonlijk identificeerbare informatie

We zullen geen persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen (zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), hierin ook "persoonlijke gegevens" genoemd, tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt.

Wij verkopen of verzenden geen artikelen die via de Site zijn besteld rechtstreeks aan iemand waarvan we weten dat deze jonger is dan 18 jaar. Als u jonger bent dan 18 jaar, dient u de Site alleen te gebruiken met de hulp van een ouder of voogd en geen persoonlijke informatie aan ons verstrekken.

Wat we kunnen doen met persoonlijk identificeerbare informatie

Als u ons persoonlijk identificeerbare informatie verstrekt, kunnen we deze gebruiken om ons begrip van uw interesses en zorgen te verbeteren. We zullen deze informatie ook gebruiken om uw bestelling te verwerken.

Als u ons vertelt dat u graag per e-mail aanvullende informatie van ons wilt ontvangen, kunnen wij uw informatie gebruiken om af en toe contact met u op te nemen over wijzigingen aan onze website, nieuwe producten, updates van de site en service en speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat u deze waardevol vindt . Als u deze e-mail liever niet ontvangt, volgt u gewoon de instructies voor afmelding op de e-mail die u hebt ontvangen.

Als u zich registreert voor een van onze prijsvragen, wedstrijden of promoties, kunnen we persoonlijke informatie delen met dienstverleners, leveranciers en andere derde partijen (bijvoorbeeld sponsoren van sweepstakes of bezorgdiensten) die ons helpen bij het gebruik van de Site of het uitvoeren van de promotie.

We kunnen uw informatie delen met onze juridisch gelieerde entiteiten. Als we worden samengevoegd of in geval van overdracht van onze activa, site of activiteiten, kunnen we uw persoonlijke gegevens in verband met dergelijke transacties bekendmaken of overdragen.

We zullen persoonlijk identificeerbare informatie vrijgeven zonder uw toestemming wanneer dit wettelijk vereist is, of in goed vertrouwen dat dergelijke actie noodzakelijk is om onze vermoedens van criminele activiteiten aan onze klanten, bezoekers, medewerkers of eigendommen (inclusief deze site) te onderzoeken of te beschermen, of om anderen.

Iedereen die informatie uit onze database wil corrigeren / bijwerken / verwijderen, moet contact met ons opnemen. We zullen redelijke inspanningen leveren om uw verzoek tijdig te honoreren.

Opt-Out

Als u eerder hebt gekozen om nieuwsbrieven of promotionele of marketingcorrespondentie van ons te ontvangen en later besluit dat u dergelijke correspondentie in de toekomst niet meer wenst, kunt u via de knop contact met ons opnemen. Het adres dat u wilt verwijderen. Neem contact met ons op om te voorkomen dat u deze informatie via een medium ontvangt. Uw verkiezing om geen nieuwsbrieven of eerdere promotie- en marketingcorrespondentie van ons te ontvangen, zal (a) ons niet beletten om met u te corresponderen per e-mail of anders, met betrekking tot uw bestaande of vroegere relatie met ons, en (b) sluit ons uit, inclusief uw werknemers, aannemers, agenten en andere vertegenwoordigers, van toegang tot en het bekijken van uw persoonlijke informatie tijdens het onderhouden en verbeteren van de Site.

Registratie-informatie

Onze site bevat gebieden waar u informatie aan ons kunt verstrekken (zoals onze registratieservice) en we hebben ook functies (zoals cookies en technologie voor het traceren van prestaties) die automatisch informatie verzamelen van de bezoekers van onze site. Tijdens het registratieproces moet u ons een lidnaam en wachtwoord verstrekken die strikt vertrouwelijk zijn.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens beschermen

We slaan uw persoonlijke gegevens op een veilige server op en gebruiken procedures die zijn ontworpen om de door ons verzamelde persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, vernietiging, gebruik, wijziging of openbaarmaking. Hoewel we (gezien onze externe leveranciers) commercieel redelijke beveiligingsmaatregelen nemen met betrekking tot uw persoonlijke informatie die is verzameld en opgeslagen op de Site, vanwege het open karakter van internet, kunnen we niet garanderen dat uw persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in onze servers, of verzonden naar of van een gebruiker, zijn vrij van ongeautoriseerde toegang, en wij wijzen alle aansprakelijkheid af voor diefstal of verlies van, ongeoorloofde toegangsschade aan of onderschepping van enige datum of communicatie. Door de Site te gebruiken, erkent u dat u deze risico's begrijpt en ermee akkoord gaat.

Websites van derden

U kunt mogelijk toegang krijgen tot bepaalde websites van derden via links op onze Site. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor andere websites of hun respectieve privacybeleid of hoe ze informatie behandelen over hun bezoekers of gebruikers. We raden u ten zeerste aan om hun privacybeleid te bekijken om erachter te komen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.

Terug