www.foodfestivaldelft.nl
Valuta:
wollen trenchcoat dames,wollen mantel dames,dames jassen ,vesten bedrukken ,lange blouse ,tone island trui
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


• Ons bedrijf neemt de snelste zending ter wereld, inclusief EMS, DHL en USPS. De meeste bestellingen worden verzonden via de internationale koeriersdienst en komen meestal binnen 1 week aan. Wij zijn een professionele online dealer en werken op lange termijn samen met EMS. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag en kunnen worden gevolgd op de EMS-website.

• Onder normale omstandigheden, als u op dezelfde dag bestelt en betaalt, worden de goederen de volgende dag verzonden. In het geval van vakantie kunnen ze overeenkomstig worden uitgesteld. Normaal gesproken heeft de levering van pakketten 3-5 dagen nodig om te komen tot de vaak vervoerde landen

• Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer pakketten naar verwachting zullen aankomen.

• Alle pakketten worden binnen een andere box verzonden.

• Neem voor groothandel contact met ons op! Gratis verzending en grote korting kan worden aangeboden. verzending Wholesale

Retourbeleid

• Voordat u geniet van een eenvoudig ruil- en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen voor het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen ongedragen, ongewassen, met alle tags bevestigd.

• Bevestig de kleur, grootte en stijl bij het plaatsen van uw bestelling op basis van foto's die wij aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als u niet tevreden bent met de kleur of maat, maar geen kwaliteitsproblemen, is uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar. Retourzending is voor rekening van de koper.

• Als het gaat om kwaliteitsproblemen of een verkeerde versie, maak dan foto's van de artikelen en stuur ze naar ons. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid als het om kwaliteitsproblemen gaat.

• Als u items voor een andere stijl wilt ruilen of een terugbetaling wilt aanvragen, moet u ons het trackingnummer doorgeven nadat de artikelen zijn teruggestuurd. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, verzenden we het artikel dat u opnieuw hebt besteld of betaalt u uw betaling terug.

• Als u vragen heeft over het retourneren van uw producten, neem dan contact met ons op!

Geen ruilen of ruilen onder deze situaties:

1) Wij accepteren geen items die met een kwaliteitsprobleem te wijten zijn aan het subjectieve bewustzijn van defecte goederen.

2) We accepteren geen retourzendingen van items die zijn gebruikt, beschadigd, gegraveerd of gewijzigd door de derde partij.

3) We accepteren geen items die niet-geautoriseerd zijn, die verkeerd zijn verpakt of niet goed zijn verzekerd.

Wij waarderen uw begrip.

Bestelling annuleren

• Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen verwerken, dus we kunnen niet altijd een bestelling annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt op prijs gesteld. Annulering verzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons terugkeerbeleid.

Vriendelijke kennisgeving

• Als u uw 10-cijferige trackingnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling hebt ontvangen, kan uw e-mailserver het mogelijk als spam hebben gezien. Neem in dit geval contact met ons op voor assistentie.

Terug